Renovatie

Alt Image Full

Renovatie

Renovatie is niet altijd leuk, maar wel belangrijk op zijn tijd. Soms is het de tijd om de constructie van uw woning of schuur te vernieuwen, om erger te voorkomen. Uiteraard is onderhoud op z’n tijd erg belangrijk, maar u kunt er ook voor kiezen om het met een renovatie weer als nieuw te laten zijn en er zo vele jaren geen omkijken meer naar te hebben.

Te denken valt aan het vervangen van een balklaag van een houten vloer, of het vervangen van de spanten van de kap van uw woning of schuur. Wij kunnen die zelf voor uw maken en de situatie weer als vanouds maken qua constructie en aanzicht.

Veel voorkomend is ook het vervangen van de (ongeïsoleerde) kap van woning of schuur. Wij kiezen er dan voor om de kapconstructie te vervangen door goed isolerende dakplaten, waar gewoon weer dezelfde pannen op kunnen. Wat beeld betreft veranderd er niet veel, maar de zomers zullen binnen koeler zijn en de winters warmer. Dat scheelt u enorm in stookkosten!

Ook een veel voorkomende vorm van renovatie is, als de houten kozijnen aan vervanging toe zijn, om nieuwe kozijnen te plaatsen met zeer goed isolerend HR++ glas. Wij kunnen voor u nagaan of de bestaande kozijnen geschikt zijn, of geschikt gemaakt kunnen worden voor dit glas. Overigens maken wij houten kozijnen in onze eigen werkplaats.

Ook is het mogelijk om een ongeïsoleerd huis te voorzien van een extra schil metselwerk met daartussen isolatie. Dat zal uw woongenot en energierekening zeer ten goede komen.

Wilt u er eens met ons over brainstormen? Dat kan! Neem vrijblijvend contact met ons op per mail of telefoon en wij helpen u graag verder.

Contactinformatie

Contactinformatie

Voor vragen over de mogelijkheden van uw project of voor een offerte aanvraag, kunt u contact met ons opnemen.

  • 0653 - 71.68.68 / 033 - 462.21.48