Nieuwbouw

Alt Image Full

Nieuwbouw

Van Dijk Bouw & Constructie is een bedrijf met ruim 20 jaar ervaring in de bouw. Wij kennen dus inmiddels de bouwwereld erg goed.

Dan kunt u denken aan nieuwbouw, aanbouw, verbouw en renovatiewerkzaamheden. Vaak overlappen deze diensten elkaar, daar zijn wij ons van bewust, maar wij zijn voor u op alle vlakken en betrouwbare partij om mee samen te werken.

Heeft u een perceel en wilt u een woning bouwen? Wij bouwen vrijstaande woningen en 2-onder-1 kappers voor particulieren. In verschillende volumes en stijlen.

Na een persoonlijk gesprek, waarin ik u adviezen kan geven en waarbij we rekening houden met uw wensen en voorkeuren, bied ik u een vrijblijvende offerte en een globale planning aan.

U weet dan waar u aan toe bent en komt niet later voor verassingen te staan. Als u ons de bouw van uw woning gunt, kunnen wij het vervolgtraject in gang zetten met een plan van aanpak en een specifiekere planning.

Wij werken al jaren samen met meerdere partijen uit ons netwerk, die naadloos op elkaar zijn afgestemd. Dat werkt wel zo efficiënt en betrouwbaar.

Wij kunnen voor uw woning het tekenwerk laten verzorgen, de welstands- en bouwvergunning en de constructieberekeningen. Wij regelen ook alle zaken met de eventuele onderaannemers. Wij zijn dus naast bouwer ook de projectleider en u heeft ons dus als één aanspreekpunt, waar u met uw wensen en vragen terecht kunt. Dat maakt het voor u wel zo overzichtelijk!

Kortom, heeft u concrete bouwplannen voor uw nieuwe droomhuis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Contactinformatie

Contactinformatie

Voor vragen over de mogelijkheden van uw project of voor een offerte aanvraag, kunt u contact met ons opnemen.

  • 0653 - 71.68.68 / 033 - 462.21.48