Aanbouw

Alt Image Full

Aanbouw

Wilt u uw woning verder uitbreiden, toch die schuur plaatsen of gewoon een mooie carport laten zetten? Dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Als u tevreden bent met uw woning, maar meer ruimte nodig heeft of het woongenot wilt vergroten, is een aanbouw een goede optie. Dat kan een erker zijn, om meer daglicht in uw woning te krijgen of een gedeelte achter uw woning aanbouwen. Binnen bepaalde voorwaarden en afmetingen, kan dat vaak al vergunningsvrij. U kunt dat zelf al makkelijk bij het gemeenteloket navragen of checken op de website van uw gemeente. Maar ook wij kunnen dat voor u nagaan. Vergunningsvrij houdt in dat u geen vergunning- en welstandsaanvraag hoeft te doen. Wel zo snel en het scheelt veel tijd en kosten.

Als wij uw wensen op een rij hebben, kunnen wij een plan van aanpak maken met een begroting. En tevens bieden wij een termijn aan waarbinnen de aanbouw gerealiseerd zal worden. Dat is wel zo duidelijk en dan weet u hoe lang u overlast heeft van de bouw.

Wij werken ook met vaste partners in ons netwerk, als het gaat om eventueel tekenwerk dat nodig is, of het maken van een constructieberekening.

Maar misschien is uw woning wel completer met die ruime hobbyschuur er naast? Ook met zulke aanbouwen kunnen wij u prima van dienst zijn.

Een overzicht van wat wij onder andere bieden:

  • Het verlengen van een woning
  • Plaatsen van een erker
  • Het maken van een berging of bijkeuken aan uw woning
  • Verlengen van uw schuur of garage
  • Het plaatsen van een carport
  • Dakkapellen op maat

Wij bieden niet alleen standaardwerk aan, maar kunnen hiervan afwijken en ons geheel richten op uw wensen en voorkeuren.

Heeft u al plannen, maar wilt u eens met ons van gedachten wisselen over de kosten en de aanpak? Dan maken wij graag een vrijblijvende planning en offerte voor uw aanbouw.

Contactinformatie

Contactinformatie

Voor vragen over de mogelijkheden van uw project of voor een offerte aanvraag, kunt u contact met ons opnemen.

  • 0653 - 71.68.68 / 033 - 462.21.48